Wij zijn Jan en Bregina Becker. Een dikke 30 jaar geleden hebben wij onze eerste X Mechelaar teef  gekocht en zijn daarmee in de IPO sport terecht gekomen. Ook hebben we verschillende Duitse Herders en Hollandse Herders gehad, een van onze Ruwhaar Hollanders, een teef met de naam Artessa van Diepenalm, heeft jaren heel succesvol op Schiphol gewerkt als drugshond bij de douane.

Toch lag ons hart al die tijd meer bij de Mechelaars en met name bij de Kukay’s lijnen.

Na een succes vol nest gefokt te hebben, in samenwerking met de Kukay’s kennel en met gebruik van de teef Indie van het Berkenmeer X Nero van de Annahenhof, hebben wij besloten zelf een kennelnaam te nemen en door te gaan in deze wereldwijd bekende Kukay’s lijnen.

Na lang wachten, hebben we op 4 september 2013 eindelijk  het recht gekregen om te kunnen fokken onder onze eigen kennelnaam v.d. Indie’s Hoeve.

Gezien de kwaliteit van de puppen van bovenstaande combinatie, op 1 pup na wordt met alle puppen gewerkt, hetzij in de IPO, KNPV of behendigheid, hebben wij besloten deze combinatie te herhalen ondanks het feit dat Nero van de Annahenhof op dit moment in Miami verblijft. Wij denken dat de bewezen kwaliteit van het voorgaande nest het ondernemen van deze reis waard is.

Deze nestherhaling zal, zoals het in onze bedoeling ligt, Januari 2016 plaats vinden onder voorwaarde dat we alles geregeld krijgen.

Op dit moment zijn er gesprekken gaande met mensen in Amerika en Duitsland om de nodige variatie van bloedlijnen te kunnen garanderen. Tevens geeft dit de ruimte en de middelen om  meerdere combinaties te gelijk te huisvesten.

Mocht u interesse hebben bedenk dan wel dat onze puppen uit geselecteerde  werkhondenlijnen komen, er zal mee gewerkt moeten worden, een simpel blokje om is niet voldoende. Voordeel van dit soort honden is dat des te meer u er mee werkt des te beter de band word tussen hond en baas.

Alle honden worden, voor dat er een dekking plaats vind, gecontroleerd op de heupen, de ellebogen en de rug, wanneer de honden niet voldoen aan onze hoge eisen, zal de dekking geen doorgang vinden.